Toimistot ja muut liiketilat

Kaikkea toimistoihin ja liiketiloihin. Olemukseltaan huomaamatonta mutta laadultaan huomattavaa remontointia.

Töissä tarvittaessa silloin kun te ette ole  – iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.

Pienteollisuustalon monet  yritykset käyttivät meitä omien toimitilojensa remontoinneissa. Olimme itsekin vuosia vuokralla rakennuksessa. 100 m2 varasto- ja työtilamme sijaitsivat siellä. Nykyisin olemme Itäkeskuksessa.

* Muoviteollisuuden koneita myyvä yritys teetti meillä toimistoonsa täysremontin. Katot, seinät ja lattiat uusittiin.

* Yrittäjän kuoltua tilat vuokrasi teknisen tukkukaupan yritys, jolle tehtiin yhdessä kiinteistönomistajan porukoiden kanssa uudet laajemmat toimitilat. Keittiöön keskityimme mutta autoimme myös pintojen viimeistelyssä.

* Kiinteistössä sijainneet arkkitehtitoimisto ja kielenkääntötoimisto halusivat milloin mitäkin pientä ja joskus hieman suurempaakin remonttia.

* Seri/kirjapaino tarvitsi uuden, 1½-tonnin painoisen pumpukärryn kestävän ja helppohoitoisen lattian. Filmikehitystä varten rakensimme heille hyvin, hyvin pimeän huoneen: paljon mustaa maalia,  tuplaovet ja punahehkuinen ”punaisten lyhtyjen valaistus”.

* Kiinteistön talonmiehelle olimme täsmäapu monissa pienongelmissa, kun tämän oma aika tai taidot eivät riittäneet asian hoitamiseksi.

Siirryimme Itäkeskukseen, kun (silloin) uusi kiinteistönomistaja otti valtaosan tiloista omaan käyttöönsä.

 

Pientuotantotilan muuttaaminen toimistotilaksi

Osittain varasto- ja pientuotantokäytössä olleen liikerakennuksen muuttaminen noutumyymäläksi ja toimistotilaksi.

Väliseinillä tehtiin uusia huonetiloja eristämällä mm. 2-kerroksen toimistotila korkeasta varastotilasta. Seinät, katot ja sisäportaat maalattiin.

<== lue lisää remonttiasiaa vasemman reunan linkeistä